DE LILSE BERGEN
GIERLE • De Lilse Bergen is het recreatiepark met water, zand en héél veel fun! Je hebt een ruime keuze aan activiteiten, zodat het onmogelijk wordt om je te vervelen.

Je kunt plonsen in de plonsvijver of je uitleven op de attracties of de speeltuin. Spring een gat in de lucht op één van de trampolines en laat je acrobatische kunsten zien. Hou je meer van snelheid? Neem dan plaats in één van voertuigen en troef je vrienden af in een racewedstrijdje. Hou je het toch liever iets rustiger? Wat dacht je dan van een partijtje minigolf. Ben je een echte durver? Waag je dan op de lange hangbruggen en supersnelle glijbanen. Voor de kleine kindjes is er een aparte peuterzone.

Ben je meer een sportief type? Ook dan ben je aan het juiste adres bij de Lilse Bergen. Je kunt er terecht voor voetbal, tennis, basket, volleybal, tafeltennis, petanque …. Hou je meer van sporten in het water? Dan voel je je zeker thuis op de enorme watersportvijver van 9 hectaren groot. Als je meer zin hebt in avontuur dan is het hoog touwenparcours iets voor jou. Maar ook het laag touwenparcours vraagt durf, evenwicht en teamspirit.

Moe van al dat sporten en spelen? Kom dan tot rust op het mooi ligstrand. Door het zandstrand waan je je aan de zee.
Strandweg 6
2275 Gierle
breng me hierheen